май 03, 2024

Деколтето на Ани Салич "възбуди" мрежата ( Зрители полудяха заради вида на водещата - Снимки)

Видът на кофти гримираната водеща подразни зрителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/dekolteto-na-ani-salich-vazbudi-mrezhata-zriteli-poludyaha-zaradi-vida-na-vodeshtata-snimki/211032 Kliuki.net
Деколтето на Ани Салич "възбуди" мрежата ( Зрители  полудяха заради вида на водещата - Снимки)

В снощните централни новини на Нова тв Ани Салич се появи с дълбоко деколте, разкриващо женските й прелести, но  не вулгарно. А само загатна, че 54-годишната водеща си е 100% зряла жена.

Деколтето на Ани Салич "възбуди" мрежата ( Зрители  полудяха заради вида на водещата - Снимки)

Това, което подразни зрителите бе неумелия грим, с който стилистите бяха подготвили Салич за екран.. По шията й и по гърдите лъсна неравномерния тен на тв звездата. Виждаха се някакви черни петна по кожата на Ани. Все едно се бе посипала със сажди. А тя едва  ли се е гримирала сама. По-точно служителите от телевизията не бяха си свършили работата,  както се очаква от тях.

Даже от екрана се набиваше на очи, че вместо да я подмладят, са постигнали обратния ефект и годинките й направо светят.

Деколтето на Ани Салич "възбуди" мрежата ( Зрители  полудяха заради вида на водещата - Снимки) - Снимка 2

От доста време Ани Салич има проблеми и с килограмите. Когато стана права се видя, че червеното й сако бе тясно за нейния размер и я пристягаше грозно в нелепи гънки по тялото.

Деколтето на Ани Салич "възбуди" мрежата ( Зрители  полудяха заради вида на водещата - Снимки) - Снимка 3

Още   преди известно време зрителите бяха забелязали, че стилистите на ефирната телевизия имат трудности  с наднорменото тегло на водещата. Опитваха се да прикрият заоблената й фигура с широки горни дрехи и клинове. Но й тогава на зрителите не им хареса този експеримент на хората, занимаващи се с избора на тоалети на новинарите.