декември 01, 2023

Дени от”Игри на волята” обърна палачинката: Ако не играех с Марто отдавна да съм вкъщи (Вижте как лицемерничи)

Щерката на Виолета се изкара жертва, но никой не й вярва

https://kliuki.net/bg-kliuki/deni-otigri-na-volyata-obarna-palachinkata-ako-ne-igraeh-s-marto-otdavna-da-sam-vkashti-vizhte-kak-licemernichi/212853 Kliuki.net
Дени от”Игри на волята” обърна палачинката: Ако не играех с Марто отдавна да съм вкъщи (Вижте как лицемерничи)

След като Елвиса отиде при Гладиаторите и то не по свое желание Денислава се обърна срещу доскорошния си съюзник.

До скоро блондинката бе като сянка на Марто и не спираше да си плете схемите с него, особено след като спяха заедно в една и съща стая в Резиденцията. От снощи обаче тя започна да си търси оправдание пред другите заради поведението си докато бе закриляна от Елвиса.

Денислава не спря да убеждава съплеменниците си, че нямала друг избор и ако не била под крилото му щяла да е вече вън.В напъна си да  се изкара негова жертва Денка припомни една случка и призна, че когато Виолета и Мартин си вдигнали скандал преминала през ада. А Краси Дунев успя да я подхлъзне като я запита: „А ти искаше ли да си отмъстиш на Марто заради майка си?”

А Дени, която не очакваше такъв въпрос започна да шикалкави:”А, да, в един момент това ми беше в главата!”Думите й прозвучаха крайно неубедително и едва ли някой й повярва. Явно щерката на Виолета се чувства застрашена от номинация и може би тя ще бъде на пангара на следващия съвет. Особено след като тартора на племето го няма.

Публиката на „Игри на волята” обаче изобщо не повярва на актьорската игра на Денислава и я нарече лицемерка: Може да е добра в битките и пъзелите, но за актриса не я бива!”, „Никой няма съмнение вече, че Денислава и майка й са еднакви интригантки, приличат си по характер като две капки вода!”, коментират зрителите.

Източник: dama.bg