април 27, 2024

Денислава от “Игри на волята” се обзаведе с гадже (Блондинката ще се вихри и в “Един за друг” – Подробности)

С нова тръпка се похвали русото изкушение от риалити формата

https://kliuki.net/bg-kliuki/denislava-ot-igri-na-volyata-se-obzavede-s-gadzhe-blondinkata-shte-se-vihri-i-v-edin-za-drug-podrobnosti/217475 Kliuki.net
Денислава от “Игри на волята” се обзаведе с гадже (Блондинката ще се вихри и в “Един за друг” – Подробности)

След като завихри не една и две интриги с мъжете в “Игри на волята”, Денислава се радва на нова любов. Въпросният господин засега е обвит в мистерия, тъй като блондинката не бърза да разкрива интимни подробности за новата си връзка.

Тя блесна като панелист в предаването на Гала и провокирана от нея, все пак сподели някои атрактивни детайли относно актуалния си любовен живот. В кадър, който се показа изневиделица, се мерна и логото на поредния риалити формат, към който явно се е насочила русокоската. В “Един за друг”, изглежда, предстои да се подвизава тя, а мъжката ръка от кадъра май принадлежи на новия ѝ любим. Макар да не стана съвсем ясно какво точно ще прави в предаването, все пак слуховете я свързват с възможността да се бори за победа в комплект с гаджето.

За мнозина участието ѝ в поредния проект за влюбени двойки е съвсем излишно. Сред коментарите се забелязваха и питания защо изобщо си причинява идеята да се появява в подобни формати. Предвид известността, която натрупа Денислава в “Игри на волята”, най-доброто решение би било вече да се възползва от нея, а не да бърза да се впусне в следващо приключение по телевизията.

Източник: show.blitz.bg