май 20, 2024

Денислава от „Игрите” показа сочно „Д”(Гордо разхожда перфектни задни части – Снимки)

Щерката на Виолета от „Игри на волята” събра погледите с перфектно бразилско „Д”

https://kliuki.net/bg-kliuki/denislava-ot-igrite-pokaza-sochno-dgordo-razhozhda-perfektni-zadni-chasti-snimki/209228 Kliuki.net
Денислава от „Игрите” показа сочно „Д”(Гордо разхожда перфектни задни части – Снимки)

Най-секси участничката в новия сезон на „Игри на волята” тази година несъмнено е Денислава Велкова. Блондинката е по- позната на зрителите като Дени от „Един за друг”където участва с тогавашното си гадже Дани, с когото се раздели  след романтичния формат.

Зашеметяващото блонди може да се изфука не само с впечатляващо сини очи и стегнат бюст, но  със завидни задни части. Няма съмнение, че Денислава е горда с тях защото не пропуска да акцентира на тях на фотосите, които публикува в социалната мрежа.

Денислава от „Игрите” показа сочно „Д”(Гордо разхожда перфектни задни части – Снимки)

На някои  от кадрите  хубавицата се е щракнала само в гръб  по оскъден бански, но погледите на мъжете са привлечени  от това, което се вижда – изваяна задница и перфектно оформени бедра.

Денислава от „Игрите” показа сочно „Д”(Гордо разхожда перфектни задни части – Снимки) - Снимка 2

Кадрите по мини бански са част от профила й в Инстаграм, но Денислава си ги пази, за да й напомнят каква известност е натрупала с тях.

Денислава от „Игрите” показа сочно „Д”(Гордо разхожда перфектни задни части – Снимки) - Снимка 3

Денислава от „Игрите” показа сочно „Д”(Гордо разхожда перфектни задни части – Снимки) - Снимка 4

И  понеже връзката й с Любо от „Фермата” е под въпрос все още, куп алфа мъжкари не спират да я атакуват с неприлични предложения и сърца. Тя няма нищо против да флиртува с тях. А обясненията в любов са й приятни.

Източник: България днес