май 20, 2024

Денислава от „Игрите” се разхвърля по без дрехи (Блондинката показа сочни форми – Снимки)

На снимки от преди шоуто виждаме секси блондинката да се показва по бельо и бански

https://kliuki.net/bg-kliuki/denislava-ot-igrite-se-razhvarlya-po-bez-drehi-blondinkata-pokaza-sochni-formi-snimki/213674 Kliuki.net
Денислава от „Игрите” се разхвърля по без дрехи (Блондинката показа сочни форми – Снимки)

Дъщерята на Виолета, която се класира за финала на силовото риалити не се притеснява да захвърли дрехите и да демонстрира перфектната си фигура. Не случайно в пети  сезон на „Игри на волята” сески блондинката е сочена за най-красивата и атлетична участничка, на която й харесва да се показва без дрехи.

Денислава от „Игрите” се разхвърля по без дрехи (Блондинката показа сочни форми – Снимки)

Ако погледнете в Инстаграм профила на Дени може да откриете доста кадри, на които се е щракнала само по бельо или по мини бански, които повече разкриват идеалната й фигура, с която се гордее.

Денислава от „Игрите” се разхвърля по без дрехи (Блондинката показа сочни форми – Снимки) - Снимка 2

Повечето от кадрите са правени преди блондинката със сините очи да стане звезда по телевизията и да се превърне в изкусителка на синия екран. Но даже след участието си в „Игрите” Дени не спира да ни изненадва с провокации.

Денислава от „Игрите” се разхвърля по без дрехи (Блондинката показа сочни форми – Снимки) - Снимка 3

Преди седмица тя се показа по халат в дома си, под който се разкрива част от секси бельото й. На по-старите фотоси по бански можем да видим как акцентира на стегнатото си „Д”. Позира в гръб и привлича  мъжките погледи в социалната мрежа.

Денислава от „Игрите” се разхвърля по без дрехи (Блондинката показа сочни форми – Снимки) - Снимка 4

Денислава от „Игрите” се разхвърля по без дрехи (Блондинката показа сочни форми – Снимки) - Снимка 5

Денислава от „Игрите” се разхвърля по без дрехи (Блондинката показа сочни форми – Снимки) - Снимка 6

Не се знае дали огнената блондинка е сериозно обвързана, въпреки, че се разнасят много клюки относно личния й живот. Като тази, че е гадже на Рълев и с него се познават много преди да влязат в шоуто. Но едно е ясно, че такава палавница като нея няма да  стои дълго без партньор в леглото.

Източник: Бг днес