април 27, 2024

„Денсинг старс” се завръща в ефира на бТВ (Мария,Ария и Папи Ханс ще кършат снаги в танцувалното шоу)

Шоуто ще стартира тази пролет по конкурентната на Нова тв

https://kliuki.net/bg-kliuki/densing-stars-se-zavrashta-v-efira-na-btv-mariyaariya-i-papi-hans-shte-karshat-snagi-v-tancuvalnoto-shou/215042 Kliuki.net
„Денсинг старс” се завръща в ефира на бТВ (Мария,Ария и Папи Ханс ще кършат снаги в танцувалното шоу)

Чалгаджийките Мария и Ария ще се носят по дансинга на танцувалното шоу.  „Денсинг старс”   за последно то вървеше по Нова тв и последния му сезон бе преди повече от 10 г. Репортер на светски сайт научил от свои източници, че Мария и Ариа са сигурните чалга фурии, които ще участват в него.

Говори се, че трима известни персони от мъжки пол също се готвят да станат царе на дансинга. А те са Папи Ханс, танцьорът Наско Месечков и ексцентричния Иво Димчев.Но за него все още не е сигурно, че ще сложи подпис под договора.

Други източници пък тиражират новината, че освен Мария и Ария в танцувалния формат ще се включат Гери-Никол, ергенът Виктор Стоянов, певицата Дара, а може би и Луна.Нищо чудно да видим и Ивет Горанова, шампионката по карате да  разкърши снага под звуците на ча-ча.

Кои ще са водещите все още не е известно. Но нищо чудно това да са мъж и жена. На прослушване били извикани няколко български звезди. Сред които Алекс Сърчаджиева  заедно с Калин Сърменов, както Орлин Павлов с модела Алекс Богданска, Зейнеб Маджурова и последния ерген къдрокосия пианист Евгени Генчев.

А тези които се сещат казват, че най-големия скандал в „Денсинг старс” си остава победата на фигуристката Албена Денкова с партньора й Калоян през 2014 г. Тогава всички заподозряха, че победата е нагласена . А други споделят, че по време на танцувалното шоу се случи и една раздяла. Ресторантьорът Петко Димитров се влюби в Яна Акимова, тогава тя бе гадже на Орлин Павлов, но го заряза и се омъжи за бизнесмена. С когото са семейство и до днес и се радват на две деца и семейно благополучие.

Източник: lifeonline.bg