април 28, 2024

Дерматоложката Виктория Стефан удари дъното в „Черешката” (Гостенка в собствената си кухня пресоли салатата и забрави алкохола)

Пресолена салата, кашкав ориз и забравен алкохол белязаха вечерята на блондинката

https://kliuki.net/bg-kliuki/dermatolozhkata-viktoriya-stefan-udari-danoto-v-chereshkata-gostenka-v-sobstvenata-si-kuhnya-presoli-salatata-i-zabravi-alkohola/214212 Kliuki.net
Дерматоложката Виктория Стефан удари дъното в „Черешката” (Гостенка в собствената си кухня пресоли  салатата  и  забрави алкохола)

Виктория Стефан, която бе представена като бюти експерт показа снощи, че готвенето не е нейното нещо. Въпреки, че е омъжена и има син на 23 години. Блондинката посрещна компанията с екзотично меню от азиатската кухня. Но не й се получи. Вместо да шашне гостите си с умения  в кухнята домакинята поднесе салата с повече сол, ориза, който приготви със скариди в ананас бе преварен. А за капак още от начало забрави да предложи алкохол.

Дерматоложката Виктория Стефан удари дъното в „Черешката” (Гостенка в собствената си кухня пресоли  салатата  и  забрави алкохола)

Дерматоложката Виктория Стефан удари дъното в „Черешката” (Гостенка в собствената си кухня пресоли  салатата  и  забрави алкохола) - Снимка 2

Това раздразни чалга певицата Бони, която веднага я посече и каза, че издънките й ще се отразят на оценката. В крайна сметка фолкаджийката й даде 6 точки, а дерматоложката завърши с общо 32, далеч от максимума 40.

Дерматоложката Виктория Стефан удари дъното в „Черешката” (Гостенка в собствената си кухня пресоли  салатата  и  забрави алкохола) - Снимка 3

Дерматоложката Виктория Стефан удари дъното в „Черешката” (Гостенка в собствената си кухня пресоли  салатата  и  забрави алкохола) - Снимка 4

А зрителите на кулинарното шоу с право питат:”Защо хора, на които видимо им е досадно да посрещат гости приемат покана за такъв формат. На тази жена й се усещаше, че не обича да готви и като почна с едни обяснения от начало, че е много заета и не влиза често в кухнята … Ами какво правиш там? То не бяха фасони и чалъми,  дори не можа да си пусне печката …”Друг почитател на шоуто пък скочи на Бонка:”Няма елементарно възпитание, голямо самочувствие, голямо нещо, дори да готви по-добре няма право да се държи така.”, а друг  фен добавя:”Жалко за доктора, не случи на компания от интелигентни хора, Бонка забрави от къде е тръгнала, а на „БютитУ” храната й не става за гледане, камо ли за ядене!”

Източник: Фейсбук