май 12, 2024

Десерт изяде главата на Валентина от MasterChef (Размина се с победата с впечатляваща издънка)

Напористата сладкарка приключи с участието си във формата

https://kliuki.net/bg-kliuki/desert-izyade-glavata-na-valentina-ot-masterchef-razmina-se-s-pobedata-s-vpechatlyavashta-izdanka/211908 Kliuki.net
Десерт изяде главата на Валентина от MasterChef (Размина се с победата с впечатляваща издънка)

Влизането ѝ в играта бе свързано именно със сладките изкушения, които обича да твори. Мераците ѝ за победа обаче бяха попарени от грандиозна издънка точно с десерт. Инфарктният стрес-тест от миналата седмица директно я изстреля на елиминации. Тогава участниците трябваше да се вихрят върху храна, предназначена за домашна киновечер. Смяната на станциите им бе неочаквана и в крайна сметка всеки се справи според силите си – да довърши чуждата задача.

Тук Валентина не успя да се докаже, защото нейният деконструиран дюнер не се вписа в нужните стандарти. Затова сладкарката бе изпратена на елиминации със задачата да приготви мелба с три вафлени пури, бисквита и бишкота. За ужас на феновете ѝ обаче, тя забрави да включи бишкотата в презентацията си и именно този фатален гаф я извади извън играта. Така десертът, който я вкара в кухнята, на практика я изведе и от надпреварата. Думите на шеф Кустев за нея безспорно бяха паметни. Според него липсата ѝ няма да остане незабелязана, след като дори в началото влезе с огромна заявка за успех. В следващите дни Валентина доказа способностите си и гафът ѝ с мелбата определено не бе очакван.

Източник: lupa.bg