април 28, 2024

Деси Радева лъсна с плажна рокля на опера и си показа бельото (Първата дама пак стори моден гаф – Снимки)

Още с встъпването си в президентството първата дама търпи критики за визията си и нарушаване на протокола

https://kliuki.net/bg-kliuki/desi-radeva-lasna-s-plazhna-roklya-na-opera-i-si-pokaza-belyoto-parvata-dama-pak-stori-moden-gaf-snimki/206418 Kliuki.net
Деси Радева лъсна с плажна рокля на опера и си показа бельото  (Първата дама пак стори моден гаф – Снимки)

За пореден път Деси Радева демонстрира всякаква липса на вкус и че за всичките години, в които е първа дама не само руши протокола, но и гази добрите нрави. Президентът  половинката му миналия уикенд се появиха на представлението на операта „Аида”. Което изгледаха семейно във варненския летен театър.

Докато първото семейство било на операта, колите, с които били придружени паркирали на алеите на Морската градина. Където спирането е абсолютно забранено.

Деси Радева лъсна с плажна рокля на опера и си показа бельото  (Първата дама пак стори моден гаф – Снимки)

По време на антракта Десислава Радева била забелязана отвън, в компанията на гард от НСО да пуши цигара. На културното събитие достолепната дама била издокарана с тоалет на известната марка „Ойшо” по-позната   с предлаганите от нея бельо и пижами.

Деси Радева лъсна с плажна рокля на опера и си показа бельото  (Първата дама пак стори моден гаф – Снимки) - Снимка 2

Само, че роклята изобщо не била подходяща  за културно мероприятие, а само за бар на някой плаж.

Деси Радева лъсна с плажна рокля на опера и си показа бельото  (Първата дама пак стори моден гаф – Снимки) - Снимка 3

Иначе тоалетът е доста евтин и се харчи за стотина лева по моловете в страната. За беда и обувките на президентшата не били за светско събитие. Първата дама се пуснала с еспадрили. На всичко отгоре под тънките презрамки на роклята се вижда черния сутиен на госпожа Радева. А това според стилистите е съвсем недопустим гаф за жена в нейното високо положение.

Източник: Ретро