април 25, 2024

Деси Слава ревна за Азис в шоуто на Цитиридис: Васко, прости ми! Купих ти парфюм! (Още за цирка)

Деси Слава събра махалата в шоуто на Николаос Цитиридис

https://kliuki.net/bg-kliuki/desi-slava-revna-za-azis-v-shouto-na-citiridis-vasko-prosti-mi-kupih-ti-parfyum-oshte-za-cirka/197018 Kliuki.net
Деси Слава ревна за Азис в шоуто на Цитиридис: Васко, прости ми! Купих ти парфюм! (Още за цирка)

Циркът този път включваше и уж вечната ѝ дружка Азис, с когото са зверски скарани. Или поне бяха, докато не дойде време за драма по телевизията. Деси Слава използва гостуването си, за да помоли за прошка доскорошния си изключително близък приятел. Водещият неслучайно насочи вниманието именно в посока на развалените им отношения и певицата веднага се възползва от случая. От ефира тя си позволи да проагитира краля на попфолка да ѝ прости и му се извини пред цяла България.

На всичкото отгоре гласовитата фолкаджийка обяви, че му е купила парфюм в знак на извинение. Така Деси очаква той най-сетне да си вдигне телефона и да съумеят да се разберат като големи хора. Самият констинбродски славей успя пък да се включи със стори в мрежата и публично уж прости на доскорошната си дружка. Ще поживеем, ще видим!

Докога ще издържат възстановените им отношения, не се знае. Чалга приятелствата не просъществуват особено през годините и не един и двама изпълнители са успели да го докажат във времето. Азис пък се слави със своя непреклонен характер и не се знае кога ще му прекипи пак. Дали пък Деси Слава ще е склонна да се моли отново, е следващият въпрос.

Източник: show.blitz.bg