април 19, 2024

Десислава лъсна по пантофи на участие (Фолкаджийката събу токчетатата и пя по домашни чехли – Снимки)

Фолк звездата се има за модерна, но й липсва стил

https://kliuki.net/bg-kliuki/desislava-lasna-po-pantofi-na-uchastie-folkadzhiykata-sabu-tokchetatata-i-pya-po-domashni-chehli-snimki/195998 Kliuki.net
Десислава лъсна  по пантофи на участие (Фолкаджийката събу токчетатата и пя по домашни  чехли  – Снимки)

Десислава успя да изненада неприятно публиката. Певицата се появи по домашни чехлички пред зрителите на последното си участие в столичен клуб. Явно годините й натежават и не може да изкара с часове на високи обувки.  Въпреки, че фолк звездата отслабна с 12 кг краката й не я държат и предпочита вместо да е стилна, да й е удобно.

Запознати издават, че Деси е имала не 1, а 2 участия тази вечер. Първо пяла в механа, а после се появила на сцената и на дискотека .

Десислава лъсна  по пантофи на участие (Фолкаджийката събу токчетатата и пя по домашни  чехли  – Снимки)

Отначало ангелогласната певица  била с високи обувки, които подхождали на блестящата й рокля в оранжев цвят. Но после ги захвърлила и лъснала пред хората наконтена с пухести домашни пантофки. Явно въпросните чехлички не са обикновени от китайски магазин, а маркови и струват куп пари. Но не е прието да се появяваш в такъв нелеп вид, възмущават се почитателите на Десислава.  Доста критики за вида си отнесе певицата в социалната мрежа за безумния си моден стил.

Десислава лъсна  по пантофи на участие (Фолкаджийката събу токчетатата и пя по домашни  чехли  – Снимки) - Снимка 2

Десислава лъсна  по пантофи на участие (Фолкаджийката събу токчетатата и пя по домашни  чехли  – Снимки) - Снимка 3

Но пък феновете на певицата когато я видяха на живо се убедиха, че тя наистина е отслабнала напоследък драстично. Злите езици  говореха, че е използвала фотошоп, за да намали килограмите си, но де факто се убедиха, че тя наистина се е стопила.