September 08, 2024

ДесиСлава пияна като кирка в ТиК-Ток (Неадекватната фолкаджийка стана за резил – Снимки)

Никога не сме виждали певицата в такова състояние

https://kliuki.net/bg-kliuki/desislava-piyana-kato-kirka-v-tik-tok-neadekvatnata-folkadzhiyka-stana-za-rezil-snimki/183012 Kliuki.net
ДесиСлава пияна като кирка в ТиК-Ток (Неадекватната  фолкаджийка стана за резил – Снимки)

ДесиСлава спретна голямо шоу за тийнейджърите в ТИК-Ток. Тя се развихри с чаша алкохол в ръцете. Фокаджийката без срам демонстрира, че е почитателка на алкохола. Това се случи по време на живо предаване на сина й Майки. Като тя неколкократно помоли да й налеят питие. Видя се как певицата отпива скрито от алкохола и се разбра, че очите й блестят благодарение на питието.

Ангелогласната Деси се заливаше от смях непрекъснато. По едно време започна да имитира Мира  и Глория, но се оказа, че не е във форма и се отказа, защото била прегракнала. Накрая за младежите изпя част от народна песен и завърши с поздрав към чешките тиктокъри с хит на Алиша Кийс.

ДесиСлава пияна като кирка в ТиК-Ток (Неадекватната  фолкаджийка стана за резил – Снимки)

Певицата се оказа голяма любителка на алкохола. Големият й син се похвали, че е въвел майка си в тиктокърските тънкости, които са на почит сред младежите.

ДесиСлава пияна като кирка в ТиК-Ток (Неадекватната  фолкаджийка стана за резил – Снимки) - Снимка 2

След като отначало ДесиСлава призоваваше  за още питие по едно време се засрами и взе да обяснява, че не пие алкохол. А ябълков сок, който има цвят на коняк. И започна да пита искате ли да го гаврътна на екс. Тя се уплаши, че в мрежата не е прието да се демонстрира пиене на алкохол, нито да се пушат цигари или някакви упойващи вещества.

ДесиСлава пияна като кирка в ТиК-Ток (Неадекватната  фолкаджийка стана за резил – Снимки) - Снимка 3

Но под влиянието на водката Деси бързо забрави и съвсем се развилня когато запя провокативния травестит Рашия. Който изпълни микс от нейни песни и показа колко я харесва.