април 26, 2024

Детето на фолк певицата Камелия осиновено или родено от сурогатна украинка?! (Нови снимки с мъничето)

Певицата не може да скрие щастието, че е станала майка

https://kliuki.net/bg-kliuki/deteto-na-folk-pevicata-kameliya-osinoveno-ili-rodeno-ot-surogatna-ukrainka-novi-snimki-s-manicheto/202328 Kliuki.net
Детето  на фолк певицата Камелия осиновено или родено от сурогатна украинка?! (Нови снимки с мъничето)

Вчера фолк звездата Камелия продължи да показва бебето, на което с мъжа си станаха родители. Съпругът й Цветин имаше рожден ден и тя пусна негова снимка, на която се вижда как е гушнал новороденото.

Детето  на фолк певицата Камелия осиновено или родено от сурогатна украинка?! (Нови снимки с мъничето)

Камелия написа мило послание, с което го поздрави за личния празник и му пожела да е много здрав и да бъде най-щастливия татко на света.

Детето  на фолк певицата Камелия осиновено или родено от сурогатна украинка?! (Нови снимки с мъничето) - Снимка 2

Ден преди това русокосата певица поздрави и всичките си фенове и последователи с големия християнски празник като използва точно този момент да се похвали, че е станала майка. Признанието й стъписа хората, които знаят, че тя е на 52 и от години прави неуспешни опити да се сдобие с детенце. Но факта си е факт и желанието й за бебе най-сетне се увенча с успех.

Детето  на фолк певицата Камелия осиновено или родено от сурогатна украинка?! (Нови снимки с мъничето) - Снимка 3

Детенцето, на което все още Камелия не е разкрила пола било износено и родено от сурогатна майка.  Която най-вероятно е украинка. В България подобна процедура не е разрешена от закона и няма начин да се случи.

Но според други по-скоро е осиновено веднага след раждането. Юристи смятат, че родителите на дете от сурогатна майка няма да могат да го узаконят в България и да стане част от семейството им. Едва ли такива известни личности като Камелия и Цветин ще нарушат закона и ще си вгорчат живота със подобна постъпка. Явно бебето по-скоро е осиновено.

Камелия е признавала, че 3 пъти е била бременна преди, дори единия път с близнаци, но и трите пъти не е износвала бебетата и е последвал аборт.