май 04, 2024

Диана Димитрова подхвана отново Вергов! Смелост или изнудване?

Актрисата с гневен пост срещу Вергов и прокуратурата

https://kliuki.net/bg-kliuki/diana-dimitrova-podhvana-otnovo-vergov-smelost-ili-iznudvane-2/214483 Kliuki.net
Диана Димитрова подхвана отново Вергов! Смелост или изнудване?

Диана Димитрова повдигна отново темата за насилие от страна на колегата й Юлиан Вергов. Година по-късно актрисата публикува гневен пост в социалните мрежи, в който се обръща към прокуратурата с три искания и се заканва на Вергов, че нищо няма да отмине просто така.

 

Претенциите към прокуратурата са няколко. Първо Диана Димитрова оспорва решението за отказ от образуване на досъдебно производство. Според нея Вергов не е обявен за невинен, а причина за липсата на решение е изтекла давност на извършеното престъпление. Според закона периодът е три години и затова не е възможно образуване на производство.

 

Диана Димитрова публикува и становище, с което е установено категорично, че има нанесени телесни травми. Според Наказателния кодекс това може да бъде определно като признак на „Болка и страдание“.

 

Актрисата смята за доказано вече, че е жертва на насилие и това се потвърждава на 28-и март, когато част от екипа на сериала „Отркаднат живот“ излезе с опровержение на официалното писмо, което подкрепяше версията на Юлиан Вергов.

 

Диана Димитрова се обръща и пряко към насилника си, който е повдигнал обвинение срещу нея за нанесена обида. Тя смята, че това е част от манипулацията на обществото, която извършва Юлиан Вергов. Тя определя ситуацията за забавна, тъй като според нея насилникът не се чувства невинен, а обиден.

 

Диана Димитрова кани всички свои приятели и подкрепящи я на открито съдебно заседание на 14-и декември. Тя е решена да присъства и да доведе нещата докрай. Според нея хората не трябва да си затварят очите за истината.

 

Източник: blitz.bg