October 18, 2024

Диляна Попова цъфна без грим в национален ефир (Моделката в ужас от влажността на Острова – Фото)

Филипините се оказаха неочаквано предизвикателство за дамите

https://kliuki.net/bg-kliuki/dilyana-popova-cafna-bez-grim-v-nacionalen-efir-modelkata-v-uzhas-ot-vlazhnostta-na-ostrova-foto/232217 Kliuki.net
Диляна Попова цъфна без грим в национален ефир (Моделката в ужас от влажността на Острова – Фото)

Моделката Диляна Попова е водеща на предаването и ще-не ще, трябва да се съобразява с атмосферните условия, в които е поставена. Климатът на мястото не позволява гримът да се задържи върху лицето повече време. Високата влажност, както и горещината предполагат солидно разтичане на всичко, което е успяло да попадне по кожата ѝ. Затова и ефектна бе появата на водещата съвсем без грим в национален ефир. По принцип лицето ѝ е свикнало да понася доста тежест откъм макиаж, а снимките в шоуто изискват и отлична визия. Климатичните условия на Острова обаче държат продукцията в шах и ако не други, то поне гримьорите скатават от работа.

“Островът на 100-те гривни” се заснема в реална среда, при това в доста по-различни от българските климатични условия. Високата влажност поначало не обича макиаж и пипнати прически, затова е и оправдана липсата им, когато това е възможно. Диляна Попова пък явно разполага с доста чиста и свежа кожа, за да си позволи да се покаже без грим като водеща. Обстановката в приключенското риалити все пак изключва кършене по модния подиум и е наложително всички да се вписват в нея.

Източник: iwoman.bg