април 28, 2024

Димитър Бербатов блесна с великденска фотосесия на щерките (Футболистът вече е горд татко на тийнейджърки – Снимки)

Димитър Бербатов се похвали с порасналите си дъщери

https://kliuki.net/bg-kliuki/dimitar-berbatov-blesna-s-velikdenska-fotosesiya-na-shterkite-futbolistat-veche-e-gord-tatko-na-tiyneydzharki-snimki/202278 Kliuki.net
Димитър Бербатов блесна с великденска фотосесия на щерките (Футболистът вече е горд татко на тийнейджърки – Снимки)

След като дойде време за празници, футболистът си позволи да си направи и импровизирана празнична фотосесия. За Великден той е в Лондон и намери време да покаже щерките в мрежата. Снимките са направени на едни и същи места с разлика от няколко години, а еднаквите пози явно имат за цел да покажат колко са се променили всички във времето. Деа вече е на 13 години, а по-малката – Елиа – на 10. Макар баща им да не е мръднал особено през годините, разликата при тях е очевидна. Двете са се превърнали в красиви малки госпожици и като нищо скоро ще задминат татко си и на “бой”. Идеята на “преди” и “сега” е именно тази – да покаже как лети времето и как се променят децата.

Сякаш съвсем неотдавна Димитър Бербатов беше никому неизвестен футболист. С течение на времето той израсна в играта и имаше възможност да бъде част от великолепни отбори. Паралелно с развитието на кариерата си успя да се реализира и в семейния бранш. Двете му дъщери вече поотраснаха и както се казва, дойде ред и на техните гаджета. Макар да не застават често в светлините на общественото внимание, все пак децата му достатъчно популярни и за тях тепърва ще се пише.

Източник: plovdiv24.bg