април 28, 2024

Димитър Бербатов чукна 43 със скромна торта (Футболистът празнува в компанията на щерките – Снимки)

По-далеч от бесните купони стои Бербо в последните години

https://kliuki.net/bg-kliuki/dimitar-berbatov-chukna-43-sas-skromna-torta-futbolistat-praznuva-v-kompaniyata-na-shterkite-snimki/217325 Kliuki.net
Димитър Бербатов чукна 43 със скромна торта (Футболистът празнува в компанията на щерките – Снимки)

Поредният му рожден ден явно е бил под знака на семейната обстановка. В компанията на двете щерки се показа той по случай 43-тата си годишнина. Тримата позират гушнати и засмени, а на масата скромно се кипри елегантна торта само с една свещичка. Повечето кадри дори акцентират само върху рожденика, а дали впоследствие се е стигнало до по-мащабно парти с приятели, историята мълчи.

Димитър Бербатов пък явно е благодарен за всичко в живота си – за любовта, приятелството и подкрепата, за които всеки може да мечтае. Той не пропусна да благодари на замесените за неспирните пожелания и съобщения по случай празника. Рожденият ден пък бе окачествен като специален и май наистина си струва да се запомни.

В последните години футболистът е отдаден на семейството си и на практика младежките скитания в буйни компании вече са далеч от живота му. Дъщерите му растат с всяка изминала година, а празниците са повод да обърне време и внимание на близките си. Проблемите в българския футбол също интересуват Бербатов и предвид скандалите, свързани с БФС, може би ще има още развитие по въпроса. На 43 години активният футбол все повече остава в миналото, като е ред и на по-различни дела.

Източник: ladyzone.bg