март 25, 2023

Димо и Ралица от Капките взривиха публиката като дует Каризма (Грабнаха победата с отлична имитация – Снимки)

Макар, че задачата им бе трудна, Димо като Галка, а Ралица като Миро, актьорите спечелиха сърцата на публиката

https://kliuki.net/bg-kliuki/dimo-i-ralica-ot-kapkite-vzriviha-publikata-kato-duet-karizma-grabnaha-pobedata-s-otlichna-imitaciya-snimki/201140 Kliuki.net
Димо и Ралица от Капките взривиха публиката като дует Каризма (Грабнаха победата с отлична имитация – Снимки)

Димо и Ралица вдигнаха на крака и публика и жури с перфектна имитация на хита на дует Каризма „Минаваш през мен”. Актьорите представиха песента с такова умение, че успяха да впечатлят този път всички.

Двамата, макар и с разменени роли, Димо влезе в образа на Галка, а Ралица имитира Миро се справиха блестящо. В публиката бе поканен да оцени имитацията им и самия певец, който каза:" По-добра имитация на това парче не съм виждал”, похвали ги изпълнителят.

А мрежата ври и кипи от положителни коментари след изпълнението на актьорите. Зрителите, които по принцип са много критични харесаха Димо и Ралица и ги засипаха с комплименти: „Задачата им бе невъзможна, но те се справиха блестящо.”, „Невероятни са от самото начало, нямат нито една несполучлива имитация.”, ‘Димо бе брилянтен в образа на оная лигла Галка, много ми хареса.”

Все пак не всички са на това мнение и коментират: „Добри са, но Кали и Тома бяха още по-добри!”, „Димо по-скоро мязаше на Роси  Кирилова в ролята й на Червената шапчица!”, а друг добавя, че Ралица му напомняла на Благо Джизъса.

Всеобщото мнение на зрителите обаче е, че тази вечер актьорите настина са били на върха.