September 24, 2024

Дни след подадената молба за развод Отварачката забърса нов мъж (Фолкаджийката се похвали с подарък джип – Снимки)

Явно все още има балами, които се връзват на певицата и купуват любовта й с лукс кола

https://kliuki.net/bg-kliuki/dni-sled-podadenata-molba-za-razvod-otvarachkata-zabarsa-nov-mazh-folkadzhiykata-se-pohvali-s-podarak-dzhip-snimki/229171 Kliuki.net
Дни след подадената молба за развод Отварачката забърса нов мъж (Фолкаджийката се похвали с подарък джип – Снимки)

След края на просъществувалия й брак само две години Мария побърза да се похвали с новата си тръпка. Фолкаджийката била забелязана тези дни в компанията на неизвестен мъж, с когото била в  заведение.Само дето не го показа на фото.

Чалга фурията не пропусна да се покаже на стори, че леглото й не е празно, а има пореден любим. А от снимките се вижда, че е умира от щастие. Но по-интересното са снимките, които показа впоследствие на ново луксозно возило, което е с класи над предишните, които й подаряваше законния й съпруг Мирослав. Певачката не може да се нарадва на Мерцедеса и пусна загадъчен пост.В който обяви, че новото й гадже й е направило страхотния дар.

Почитателите на Отварачката веднага се досетиха, че новият й мъж не е някой случаен щом може да й дари такъв джип от висока класа.

Феновете на певицата веднага схванаха, че не говори за книги, а за коли

В последното си интервю Мария призна за тормоза и обидите, които й е нанесъл бившия й съпруг Миро. Като разкри за многобройните му изневери с различни жени, но сподели, че не вярвала, че подобно нещо на нея може да й се случи.

А запознати коментират, че певицата е намерила сили да скъса със Соколов един път завинаги едва след като  е открила достоен заместник.

Източник: Хотарена.бг