март 29, 2024

Дни след раждането! Джулиана Гани кърти с бюст (Балконите на блондинката ще се взривят – Фото)

Джулиана Гани дори не свари да излезе от болницата, за да започне да разхожда балконите си в мрежата

https://kliuki.net/bg-kliuki/dni-sled-razhdaneto-dzhuliana-gani-karti-s-byust-balkonite-na-blondinkata-shte-se-vzrivyat-foto/199412 Kliuki.net
Дни след раждането! Джулиана Гани кърти с бюст (Балконите на блондинката ще се взривят – Фото)

Съвсем вероятно е блондинката да е особено доволна от наедряването на гърдите си заради бременността. В този ред на мисли тя не дочака дори поносим период, за да лъсне по бюст в социалните мрежи. От тематичния кадър в Инстаграм Джулката демонстрира завидно уголемени гърди, за което и целенасочено облеченият корсет си казва думата. Безобразно стегнатото бижу буквално изстреля бюста на Джулиана Гани в небето и голяма част от феновете ѝ директно се запитаха помпала ли се е в областта. На практика тя показва две зверски уголемени топки, които неочаквано ще се пръснат.

Е, блондинката винаги си е падала по привличане на вниманието. Бюстът ѝ открай време е постоянна тема в мрежата и много хора се питат как изобщо го носи. Сравнително крехкото ѝ телосложение никак не се вписва с толкова надути балкони, но както се казва, важно е друго. Дни след звездното раждане Джулиана Гани не пропусна да напомни за най-мощното си оръжие, като за подобна форма може би има значение и бременността. Кай Гецов се появи на този свят на 16. януари и обещава да бъде далеч по-популярно и пробутвано бебе от първородния ѝ син Давид.