април 28, 2024

До вчера хуленият Мартин снощи триумфира на Арената срещу Момчил (Елвиса показа повече качества от всички, взети заедно)

Браво,Марто, скандират зрители след епичната победа на светския лъв

https://kliuki.net/bg-kliuki/do-vchera-huleniyat-martin-snoshti-triumfira-na-arenata-sreshtu-momchil-elvisa-pokaza-poveche-kachestva-ot-vsichki-vzeti-zaedno/213337 Kliuki.net
До вчера хуленият Мартин снощи триумфира на Арената срещу Момчил (Елвиса показа повече качества от всички, взети  заедно)

Бизнесменът и виден столичен плейбой триумфира на Арената на „Игри на волята” и донесе на гладиаторите победа в много важен за тях момент. Марто успя да се справи с най-силния играч на старейшините Момчил при много неподходящи условия.Въпреки  силния вятър, който на няколко пъти срива кулите на противника му.

До вчера хуленият Мартин снощи триумфира на Арената срещу Момчил (Елвиса показа повече качества от всички, взети  заедно)

А синьото племе започна играта с предварително сгрешена стратегия при подредбата на постовете когато трябваше да носят вода от морето. На последвалия  съвет край огъня племето номинира Виктория, която се изложи и бе обявена за най-слабо звено от съплемениците си. Тя ще отиде на елиминационен дуел, въпреки, че Мишо се предложи сам да я спаси и да иде той вместо нея.

До вчера хуленият Мартин снощи триумфира на Арената срещу Момчил (Елвиса показа повече качества от всички, взети  заедно) - Снимка 2

До вчера хуленият Мартин снощи триумфира на Арената срещу Момчил (Елвиса показа повече качества от всички, взети  заедно) - Снимка 3

Срещу Вики най-вероятно ще видим Елвиса, който носи победи на племето си, но е нарочен за елиминации до дупка. След като не постигна успех в намерението си да изпрати Виолета, която е контузена и едва крета на успокоителни на инат.

До вчера хуленият Мартин снощи триумфира на Арената срещу Момчил (Елвиса показа повече качества от всички, взети  заедно) - Снимка 4

Тримата финалисти

Социалната мрежа веднага започна да бълва заслужени суперлатви към Мартин. Зрителите са възхитени от бизнесмена, който показа повече качества от всичките спортисти, които участваха до сега в „Игри на волята”: „Браво, умен мъж, добър стратег, знае как да играе играта, шапка му свалям, в началото изобщо не го харесвах, бях предубедена , че някакво си милионерче дошло да си разнообрази живота …”, а друг добавя: „Ако наистина е милионер, явно това не е случайност, евала му за всичко, достоен да е на финал!”

Източник: България днес