май 10, 2024

Добри на Глория се разписа с лъскав рожден ден, чукна 37 лазарника (Фото)

Връзката между певицата и вече публичното ѝ гадже се развива с бързи темпове

https://kliuki.net/bg-kliuki/dobri-na-gloriya-se-razpisa-s-laskav-rozhden-den-chukna-37-lazarnika-foto/208592 Kliuki.net
Добри на Глория се разписа с лъскав рожден ден, чукна 37 лазарника (Фото)

След като Глория и Добри престанаха да се крият, често-често тя показва пред почитателите си моменти от съвместните им пътувания и празници. Така и 37-ият рожден ден на младока бе скромно отбелязан и в Инстаграм. Изпълнителката публикува кадър от празненството, който показва рожденика с торта в ръце. Сладкото изкушение впечатлява с нестандартния избор на украса – най-отгоре грее ликът именно на Добри, гол до кръста и скръстил ръце на плажа.

Свещичките цифри са традиционно запалени, а за разкош греят още светлини. Рожденикът е пременен в лежерна бяла риза и вероятно се намира в лъскаво заведение. Светлините са приглушени, но все пак може да се види, че става дума за обществено място, а не за интимната обстановка на дома. Удрянето на 37-те лазарника вероятно е минало подобаващо – сред отбрани ястия и питиета, а дали компанията е включвала някого освен самата Глория, може би ще имаме шанса да разберем.

Двамата са заедно от известно време и макар и рядко, изпълнителката публикува кадри от живота им в комплект. 37 години на този свят безспорно са чудесен повод да покажеш човека, когото обичаш, така че нека да им е честит поредният празник!