април 24, 2024

Добромир на Светлана Гущерова навърши 2 годинки (Християн отцепи цял ресторант за купона – Снимки)

Гущерови вдигнаха купон за чудо и приказ, подариха торта-замък на първородния си син за ЧРД

https://kliuki.net/bg-kliuki/dobromir-na-svetlana-gushterova-navarshi-2-godinki-hristiyan-otcepi-cyal-restorant-za-kupona-snimki/195698 Kliuki.net
Добромир на Светлана Гущерова навърши 2 годинки (Християн  отцепи цял ресторант за купона  – Снимки)

Голям купон организира Светлана Гущерова за  втория рожден ден на първия мъжки наследник на фамилията. Партито се състояло в „Лебеда”, като за Добромир и гостите бил резервиран целия ресторант. Който се намира край Панчаревското езеро.

Естествено, партито на  мъника, както е модерно било тематично – с героите Мики и Мини Маус, любимите на хлапето. Мама поръчала за рожденика торта на 3 етажа, а сладкарите изобразили замък с кули, който е досущ като от филмите на Уолт Дисни.

Добромир на Светлана Гущерова навърши 2 годинки (Християн  отцепи цял ресторант за купона  – Снимки)

И този път купонът не минал без задължителните ВИП-ве, сред които се отличава кръстника Азис на Гущерови, който бе забелязан да се забавлява сред скъпите декори на тържеството. Там била и Моника Валериева, първа дружка на Светлана и други техни приятели. Както и борецът и олимпийския медалист Кирил Терзиев.

Добромир на Светлана Гущерова навърши 2 годинки (Християн  отцепи цял ресторант за купона  – Снимки) - Снимка 2

Мама Светла се издокарала с тоалет на Борче Ристовски – синя рокля, която комбинирала с бейзболна шапка.

Добромир на Светлана Гущерова навърши 2 годинки (Християн  отцепи цял ресторант за купона  – Снимки) - Снимка 3

Рожденикът е второто момче във фамилията, което се роди преди на бял свят да се пръкне най-малкия Гущеров, когото кръстиха Кристиян- Валентин. Майка му се похвали какъв красив есенен букет й подарил мъникът.

Добромир на Светлана Гущерова навърши 2 годинки (Християн  отцепи цял ресторант за купона  – Снимки) - Снимка 4

За съжаление само едно нещо помрачило празника. Няма ни кост, ни вест от дядо Добромир, на когото е кръстен рожденика. Гущеров-старши отново отсвири децата на Светлана и Хриси. Като показа, че нехае за тях. А обича само внучката на доведената си дъщеря.