април 30, 2024

Докато Андреа хвърля дрехи и задръжки! Кубрат Пулев се размечта за сватба с Розали (Подробности + Видео)

Певицата и боксьорът продължават по пътя си далеч един от друг

https://kliuki.net/bg-kliuki/dokato-andrea-hvarlya-drehi-i-zadrazhki-kubrat-pulev-se-razmechta-za-svatba-s-rozali-podrobnosti-video/213112 Kliuki.net
Докато Андреа хвърля дрехи и задръжки! Кубрат Пулев се размечта за сватба с Розали (Подробности + Видео)

И докато Андреа го е ударила на кариера, Кобрата май сериозно обмисля идеята да се ожени. За отрицателно време той успя да стане баща на две деца, при това не от дългогодишната си половинка. Новата жена в живота му предизвика яростен отпор от страна на русокосата фолкаджийка и волю-неволю стана редовен герой в нейните публикации в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Панаирът, който спретна изпълнителката, вече позаглъхна, като явно професионалното развитие ѝ е особено полезно в живота без Кубрат. Пулев не изключва възможността да сключи брак, макар и според него подписът да не е толкова важен. По думите му, ако двама души са заедно и се обичат, те са венчани вече и на оня свят. Изключително благодарен е той за живота и близките, които присъстват в него, а към миналото не изпитва особени съжаления.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Андреа преживя доста болезнено раздялата и непрестанно сипеше какви ли не обвинения срещу него. Към момента тя се е отдала на творчество и ударно хвърля дрехи и задръжки. От мейкинга на новия ѝ клип се вижда как се докосва до непознат, при това чисто гола. Провокативният ѝ пост предизвика доста коментари и мнозина се зачудиха дали за сетен път е толкова нужно да разчита на голотата си.

Източник: hotnews.bg

sportal.bg