април 27, 2024

Докато България беснее срещу Боби Михайлов! Ники готви на бременната Николета (Снимки)

Бременността на плеймейтката май се развива по план

https://kliuki.net/bg-kliuki/dokato-balgariya-besnee-sreshtu-bobi-mihaylov-niki-gotvi-na-bremennata-nikoleta-snimki/213213 Kliuki.net
Докато България беснее срещу Боби Михайлов! Ники готви на бременната Николета (Снимки)

Последните дни бяха доста наситени с преживявания, а Ники Михайлов като че ли остана настрани от скандала в БФС. И докато баща му уж обмисля оставката си, бъдещият татко се е впрегнал да храни своята Николета. Лозанова е бременна с второто си дете и много скоро ще дари малката Никол със сестричка.

Докато България беснее срещу Боби Михайлов! Ники готви на бременната Николета (Снимки)

Наследникът или наследничката ще е първо бебе за вратаря и предвид емоционалните моменти на бащинството вероятно на него му е дваж по-притеснено. Покрай бременността на половинката си той блесна в непозната светлина. Самата плеймейтка го показа в момент, в който се вихри в кухнята. И макар понякога и двамата да се изкушават със сладки вълшебства, въпросната вечер явно е преминала под знака на веган културата.

Докато България беснее срещу Боби Михайлов! Ники готви на бременната Николета (Снимки) - Снимка 2

Така влюбените явно се грижат повече за ежедневните неща и за бебето, отколкото да се затормозяват излишно с проблемите на Боби. Старият Михайлов предизвика гнева на България и на практика всеки е наясно, че така повече не може да продължава. Скандалите в БФС рефлектираха пряко и върху феновете. Стигна се дори и до намеса на полицията, която за пореден път допълнително нагнети ситуацията. Заваляха и сигнали за полицейско насилие и бити невинни хора.

Източник: sportal.bg