април 17, 2024

Докато футболът ни раздели! Нойзи заряза Мария Игнатова заради ритнитопковци (ТВ водещата съкрушена)

Мария Игнатова много скоро може да се окаже съвсем сама

https://kliuki.net/bg-kliuki/dokato-futbolat-ni-razdeli-noyzi-zaryaza-mariya-ignatova-zaradi-ritnitopkovci-tv-vodeshtata-sakrushena/196844 Kliuki.net
Докато футболът ни раздели! Нойзи заряза Мария Игнатова заради ритнитопковци (ТВ водещата съкрушена)

Водещата явно преживява криза в брака си. Причината за подобен хлад е повече от прозаична – възлюбеният ѝ бил тотален фен на футбола. Така, вместо да котка знойната си половинка, Ивайло Цветков предпочитал да опъва крака на масата пред поредния мач. На всичкото отгоре Мария Игнатова била изправена и пред по-сериозна беда – поредното световно първенство по футбол.

Ритнитопковците от Катар, чието перчене тепърва предстои, всъщност ѝ гарантирали да ближе рани сам-сама. Нойзи, като всеки верен поддръжник на футбола, не се интересувал от реалностите в живия живот и на практика прекарвал свободното си време пред телевизора. Русокоската пък, колкото и да била луда по него, никак не си падала по тичащи след топка мъже. Така бракът им за пореден път си намери причина да се спъне.

Манията на Цветков по футбола може сериозно да разклати уж привидната хармония в семейството им. Мария Игнатова е принципна мацка и не обича да не ѝ се обръща внимание. След като стана ясно, че тя е по-дашната във връзката, новото сериозно предизвикателство в отношенията им е именно футболът. Въпреки нагласите си за семейна хармония, явно и този път мераците ѝ в тази посока са ударили на камък.

Източник: bgnow.eu