май 10, 2024

Докато Глория се радва на гаджето! Симона Загорова налази дуо музиканти (Подробности + Снимки)

Двете дами са се отдали на лятото и… на мъже

https://kliuki.net/bg-kliuki/dokato-gloriya-se-radva-na-gadzheto-simona-zagorova-nalazi-duo-muzikanti-podrobnosti-snimki/207150 Kliuki.net
Докато Глория се радва на гаджето! Симона Загорова налази дуо музиканти (Подробности + Снимки)

Напоследък Глория е доста по-активна в социалните мрежи, когато става дума за личния ѝ живот. След като показа официално гаджето си, тя не пропуска да се похвали с по някой екзотичен кадър от поредната почивка. И докато в работата ѝ всичко изглежда чудесно, май и в спалнята е така.

Преди ден певицата се включи в Инстаграм с типичен любовен кадър. Двамата с Добри позират на фона на морската вода, като явно в комплект пожелават хубави почивни дни на всички. Снимката е черно-бяла и никак не може да се разбере къде всъщност са се позиционирали – “някъде по света” изглежда доста общо. Голяма част от почитателите ѝ останаха доволни от гледката, а дали ще има още включвания от уикенда, предстои да видим.

Симона Загорова не отстъпва на майка си по кипрене и летни емоции. С DuoViolins се снима тя от поредното си приключение. Известните музиканти позират умело пред апарата, като дори и в момента не спират да си вършат работата. Планира ли се съвместен проект между симпатягите и певицата, засега не се знае. Предвид амбициите на младата изпълнителка като нищо може да измисли някоя добра оферта и към тях. Ако междувременно не се завърти и някоя любовна интрига.