юни 30, 2024

Доведената внучка на Добромир Гущеров стана християнче (Докато скандали тресат сина му, свекърът купонясва)

Диана и Добромир Гущерови уважиха кръщенето на 4-годишната си внучка

https://kliuki.net/bg-kliuki/dovedenata-vnuchka-na-dobromir-gushterov-stana-hristiyanche-dokato-skandali-tresat-sina-mu-svekarat-kuponyasva/224759 Kliuki.net
Доведената внучка на Добромир Гущеров стана християнче (Докато скандали тресат сина му, свекърът купонясва)

Маститият бизнесмен Добромир Гущеров и половинката му Диана бяха гости на луксозно светско парти по случай  кръщенето на внучката си Диана. Която носи името на любимата си баба.

В неделния  ден Мартина Руменова и съпруга й Димитър Евтимов събраха близките си  на светско парти да почерпят  заради приемането на християнската вяра от дъщеря им. И докато близките роднини купонясваха единственият роден син на Гущеров, Християн е потънал в проблеми и скандали. А татко му си гледа живота и го отлъчи от семейството си и не иска да се забърква с проблемите на наследника си, нито да се вижда  него , с децата му или със снахата.

Мартина Руменова с майка си Диана

След като се ожени за втората си съпруга бившия депутат намери спокойствие извън България и живее втора младост. Прие дъщерята на Диана  като свое дете и дава мило и драго за внучката си все едно му е родна кръв.

Щастливата фамилия на купона

А внуците си от Християн не ги поглежда макар, че вече са четирима. Нито на сватбата на Християн и  Светлана присъства и наистина не поддържа никакви връзки със тях. А след последния публичен скандал  с Гущерови пропастта  между тях стана непреодолима.

Източниик:Бг днес