май 02, 2024

Драго Чая съвсем се освини (Емблематичният журналист на БНТ гони 150 кила – Снимки)

Водещият на телевизията майка трудно си намира дрехи, особено за официални събития

https://kliuki.net/bg-kliuki/drago-chaya-savsem-se-osvini-emblematichniyat-zhurnalist-na-bnt-goni-150-kila-snimki/216184 Kliuki.net
Драго Чая съвсем се освини (Емблематичният журналист на БНТ гони 150 кила – Снимки)

Драго Драганов, по-известен с прякора си Драго Чая съвсем се е освинил в последно време,  видя клюки.нет. Журналистът цъфна на концерта на Тони Димитрова издокаран с блестяща риза на концерта й в НДК. Облеклото му трудно покриваше шкембето на оялия  се журналист, а сакото на гигантския му размер официален костюм трудно можеше да се закопчее.

Драго Чая съвсем се освини (Емблематичният журналист на БНТ гони 150 кила – Снимки)

Драго Чая, който вече гони 150 кила не пропусна да се появи на купона след концерта на чаровната бургазлийка. Където се подкрепи на  воля с куп сандвичи и обилно ги поля с няколко питиета алкохол. Хора присъствали на коктейла го сравниха с друг известен водещ от bTV, а именно с новинаря Юксел Кадриев. Който също има такова свръх тегло.

Драго Чая съвсем се освини (Емблематичният журналист на БНТ гони 150 кила – Снимки) - Снимка 2

Явно обаче емблемата на БНТ не се притеснява от гигантските си размери, нито пък за здравето си.

Драго Чая съвсем се освини (Емблематичният журналист на БНТ гони 150 кила – Снимки) - Снимка 3

Защото в скорошно интервю пред столичен седмичник призна, че отдавна не води неравна битка с килограмите. Която загубил и напълнял заради тежка депресия. И не вижда основателна причина да слабее. Трябва само да си припомни, че вече е на повече от 50 години  само заради това си заслужава да се вземе в ръце.

Източник:Лупа.бг