май 29, 2023

Драма: Фолкаджийката Мария пребита до кръв от мъжа си (Арестуваха Миро, вадил й пищов – Всичко за скандала)

Кървавата семейна драма се разиграла на 21 март, във вторник в семейния дом на съпрузите

https://kliuki.net/bg-kliuki/drama-folkadzhiykata-mariya-prebita-do-krav-ot-mazha-si-arestuvaha-miro-vadil-y-pishtov-vsichko-za-skandala/201472 Kliuki.net
Драма: Фолкаджийката Мария пребита до кръв от мъжа си (Арестуваха Миро, вадил й пищов – Всичко за скандала)

Чалга звездата Мария е поредната жертва на домашно насилие и била ритана и блъскана от последния си трети съпруг. Във вторник вечер в семейния дом на певицата и Миро Дзвера се разиграл страхотен скандал, който прераснал в истински екшън.

Мирослав Соколов, който бил сериозно почерпен и крайно ревнив нападнал половинката си  й нанесъл жесток побой с ритници и крошета. Така Мария била свалена на земята и Миро продължил да рита миньончето.

 Комшии свидетелстват, че целия квартал бил огласен от писъците на жертвата, която крещяла за помощ и молела Соколов да спре защото ще я убие.Ужасените съседи били вдигнати на крак и веднага алармирали на 112 за драмата, която се разиграва в кооперацията вечерта.

Полицаите пристигнали веднага и отвели побеснелия насилник с белезници на ръцете. Пред ченгетата, цялата в кръв чалгаджйката признала, че такива изблици на ревност често се случват и Миро не й посяга за първи път.

През сълзи певицата споделила, че е понасяла удари поне четири пъти до сега. Но никога не я е пребивал толкова жестоко. В един от предните им скандали той й извадил пистолет и го насочил към главата, като я питал:”Искаш ли да те убия, мозъка ти ще се пръсне навсякъде из апартамента?”

Мирослав Соколов е бил задържан с обвинение за домашно насилие и с повдигнато обвинение за средни телесни повреди, както и за заплахата за убийство за срок от 72 часа. Днес ще бъде разгледана мярка за неотклонение от Районния съд в столицата. А според адвокати може да го оставят за постоянно в ареста.

Източник: Лупа.бг