September 08, 2024

Драма или цирк: Светлана и Християн разиграват театър за да се докопат до парите на стария Гущер (Всичко за постановката)

Младите Гущерови разиграват представление, а са си заедно

https://kliuki.net/bg-kliuki/drama-ili-cirk-svetlana-i-hristiyan-razigravat-teatar-za-da-se-dokopat-do-parite-na-stariya-gushter-vsichko-za-postanovkata/226971 Kliuki.net
Драма или цирк: Светлана и Християн разиграват театър за да се докопат до парите на стария Гущер (Всичко за постановката)

Многодетната плеймейтка и благоверния й Хрис изобщо не са се разделяли, както напоследък самата Светлана ни кара да повярваме. Близки до семейството разкриват, че всичко с раздялата им е цирк или постановка, достойна за индийски сериал.

 А единствената цел на Светлана и Християн била към тях да потекат пачките на татко Гущеров. Както се разбра от думите на снахата, свекърът Добромир гледал с лошо око на бившата плеймейтка и не давал нито лев на внуците си. А даже се отказал от единствения си син защото сменил предишната си жена Мария с тази силиконова палавница Светлана.

Останали без пукнат лев младите Гущерови предприели отчаян ход, който напомня на драма от Холивуд. Представят се за разделени пред медиите и обществеността,  а стария Гущер, доволен развързва кесията и потичат към тях купища пари. Но дали ще успеят с пъкления си план засега остава загадка.

Близки до семейната двойка отказват да коментират ситуацията около тях, въпреки, че са наясно какво се случва и, че нещо премълчават. Информацията е противоречива.

Първо се разбра, че Светлето е напуснала Хрис , но в последствие заличи съобщението. После в социалната мрежа се появи поздрав от плеймейтката към съпруга й за рождения му ден с обяснение в любов. А в понеделник пък се чу, че почерпения Гущеров не издържал, отишъл в дома на Светлана и започнал да тропа по вратата. Поведението му принудило уплашената Светлана да повика полиция. Пристигнал патрул, който ги укротил, но никой от двамата не подал официално жалба до органите на реда. Така, че никой не е арестуван и целия цирк намирисва на постановка.

Източник: България днес