май 03, 2024

Драма: Родителите на Благо Георгиев отсвириха най-малкия си внук (Бабата и дядото на Благойчо не го потърсили нито веднъж)

Лицемери и неблагодарници, изригна Русата Златка срещу бившите си свекър и свекърва

https://kliuki.net/bg-kliuki/drama-roditelite-na-blago-georgiev-otsviriha-nay-malkiya-si-vnuk-babata-i-dyadoto-na-blagoycho-ne-go-potarsili-nito-vednazh/203032 Kliuki.net
Драма: Родителите на Благо Георгиев отсвириха най-малкия си внук (Бабата и дядото на Благойчо  не го потърсили нито веднъж)

Благо Джизъса, който сложи подпис под документите за развод с Поли, явно не е в добри отношения и с бившата с половинка Русата Златка. От връзката си с плеймейтката татуираният футболист има син, който носи неговото име.

По време на участието на Благо в „Сървайвър” той нито веднъж не се е поинтересувал как е детето, а преди се кълнеше, че най-много му е мъчно за него. През цялото това време за Благойчо джуниър се грижела бременната му с второ майка и нейния нов любим Карен Хачатрян. Полаганите грижи от арменеца за първото й дете накарали Златка да поиска да има още едно. И това се случи, тя даде живот на момченце преди дни,  което също кръсти на татко му.

Драма: Родителите на Благо Георгиев отсвириха най-малкия си внук (Бабата и дядото на Благойчо  не го потърсили нито веднъж)

Според признанията на Русата Златка, която бе запитана от фенове дали баба и дядо от бащината му страна са го потърсили докато Благо отсъства, тя сподели:”Нито го потърсиха, нито аз имам желание да контактувам с такива неблагодарни и лицемерни хора. „

Злати  каза още, че не поддържа връзка с бившите си свекър и свекърва и нито иска да ги чува, нито да вижда. Самият Джизъс изобщо не се интересувал от наследника си, а сега съвсем, след като и последната му жена му би шута.А иначе се има за отдаден на Бога човек, а за детето нехае.

Източник: България днес