September 08, 2024

Драмата между Мария и Теодора влезе в съда (Миньончето на попфолка решено да си търси правата – Видео)

Сагата между двете певици продължава с пълна сила

https://kliuki.net/bg-kliuki/dramata-mezhdu-mariya-i-teodora-vleze-v-sada-minyoncheto-na-popfolka-resheno-da-si-tarsi-pravata-video/224431 Kliuki.net
Драмата между Мария и Теодора влезе в съда (Миньончето на попфолка решено да си търси правата – Видео)

Мария сериозно се е заела да потърси правата си, дори ако това означава да отиде на съд. Във видео, което публикува певицата, тя не пропусна да разясни по-подробно ситуацията. Така миньончето на попфолка открито обяви, че съдът ще разреши спора и че исковата ѝ молба вече е заведена.

След консултация с юрист в областта на авторското право фолкаджийката смята, че Законът е на нейна страна, за което притежава и необходимите документи. Ключов момент се оказва и фактът, че автор на текста съвсем не е братът на Теодора, както е било обявено преди години. Една от най-големите текстописки в гилдията, която е направила и част от най-големите хитове на Мария, всъщност е авторката му.

Дамата е предоставила на фолкаджийката правото да преработи текста, което по думите ѝ е абсолютно доказуемо. За капак певицата допълва, че ако се наложи, би могла да изиска и детектор на лъжата, за да се докаже кой пише текстове в случая. Не пропуска да отбележи също, че ако на брата на Теодора му се наложи да лъже в съда, това вече е сериозно престъпление, за което няма да го съди тя, а компетентните органи.

Източник: Меринджей/Фейсбук