май 08, 2024

Дрескод неуспешен! Емилия пак се наконти като торта (Певицата се изживява като бухтичка – Снимки)

Напоследък Емилия изживява сериозна криза в обличането

https://kliuki.net/bg-kliuki/dreskod-neuspeshen-emiliya-pak-se-nakonti-kato-torta-pevicata-se-izzhivyava-kato-buhtichka-snimki/196691 Kliuki.net
Дрескод неуспешен! Емилия пак се наконти като торта (Певицата се изживява като бухтичка – Снимки)

В последните месеци фолкаджийката не успява да възвърне формата си отпреди раждането и може би е нужно повече да се съобразява с тоалетите си. Последното ѝ включване в мрежата е от благотворителен концерт, който набира средства за незрящи. Благородната кауза безспорно заслужава внимание. По-наблюдателните обаче бързо-бързо прецениха и роклята, с която Емилия уважи събитието. В синхрон с обичайните ѝ напоследък по-обемни тоалети и тази изглеждаше по-скоро като раздут балон, отколкото като извайващо фигурата творение. Така певицата за сетен път изневери на добрия вкус и се пусна като торта, която предстои да бъде разрязана.

Нестандартните ѝ включвания в графа “дрескод” напоследък стават все по-чести. Бърз преглед на кадрите ѝ в Инстаграм правят и тотален разбор на облеклото ѝ. И ако Емилия вече обича кукленските обемни тоалети, може би е време да преосмисли избора си.

Фигурата ѝ към момента е малко по-едра от обичайното. След три деца и на тази възраст, разбира се, няма как да очакваме фигура от типа на скелетите. Е, не че не е възможно, но и тази крайност не би ѝ отивала. Вероятно най-доброто решение в случая е да намери помирителна точка между роклите бухтички и собствената си форма.