юли 23, 2024

Дубайската кокона Мегз се барна в българска носия, грабна диплома по акашови записи (Подробности + Снимки)

От Дубай Мегз долетя в България за две седмици

https://kliuki.net/bg-kliuki/dubayskata-kokona-megz-se-barna-v-balgarska-nosiya-grabna-diploma-po-akashovi-zapisi-podrobnosti-snimki/224849 Kliuki.net
Дубайската кокона Мегз се барна в българска носия, грабна диплома по акашови записи (Подробности + Снимки)

Самата тя сподели с последователите си в Инстаграм, че тези дни са били едни от най-вдъхновяващите в живота ѝ. Повод за идването ѝ у нас е дипломирането на Мегз в Академията за акашови записи на учителите Деси и Милуш. Особено запомняща се се оказала последната вечер, когато се провело и същинското завършване на курса. Краят на въпросните занятия явно е бил увенчан с българска вечер, на която всички трябвало да бъдат с традиционни носии. Не само носиите обаче били предизвикателство за дубайската принцеса. Всички трябвало да преминат боси през огън, за да изпълнят нестинарския обичай.

Мегз кацнала в България в последния момент и си нямала носия. Затова на помощ ѝ се притекла Ани Асенова, която по думите ѝ е събрала в себе си цялата магия на Родопите. Дамата ѝ показала личната си колекция от носии, голяма част от които на по 500 години. За да не остане дизайнерката без традиционно облекло, Ани ѝ услужила с най-хубавата си и ценна носия. Ако се доверим на казаното, преобличането определено е имало нужния ефект – Мегз цялата се преобразила. В крайна сметка вечерта завършила магично, а традициите – дори и ходенето по огън – спазени.

Източник: Инстаграм