юли 08, 2024

Двоен празник! Джена чукна 39 в розово и блясък, с Наско Стоев-младши отпразнуваха и годишнина (Снимки)

На 3-ти юли изпълнителката подкара поредната си година

https://kliuki.net/bg-kliuki/dvoen-praznik-dzhena-chukna-39-v-rozovo-i-blyasak-s-nasko-stoev-mladshi-otpraznuvaha-i-godishnina-snimki/226131 Kliuki.net
Двоен празник! Джена чукна 39 в розово и блясък, с Наско Стоев-младши отпразнуваха и годишнина (Снимки)

Денят е специален за нея, тъй като съвпада и с годишнината ѝ с мъжа ѝ. Затова дните около празника са доста емоционални и предвид важността на събитията – съпроводени и с много цветя и блясък. Най-напред Джена сподели кадър, в който си честити както рождения ден, така и годишнината. В компанията на огромен букет червени рози, които сякаш преливат от отворената врата на колата, изпълнителката благодари на всички за пожеланията и поздравите.

Тя използва повода, за да отправи молба и към Бог – да ги пази и закриля, тъй като само в този случай са окрилени. И макар тук да позира в ежедневни къси панталонки в комбинация с елегантен висок ток и семпло яке, то двойният празник определено е бил съпроводен от бляскав купон.

Малко след кадъра с букета Джена сподели и снимки от партито. В компанията на мъжа си – Наско Стоев-младши, тя отново благодари на всички замесени в най-вълшебния ѝ ден. Празненството, разбира се, изисква и подходящо облекло. Така певицата се показа наконтена с бледорозова блестяща минирокля, а зад нея бе изградена стена от балони – отново в различни нюанси на розовото. Предвид традицията купонът не е минал и без заветната цифра 39.

Източник: Инстаграм