април 28, 2024

Двойките в „Един за друг” удариха дъното по глупост (Гагарин стъпил на Луната, а България влиза в НАТО през 19 в., твърдят в шоуто)

Никой не очакваше двойките в „Един за друг” да нямат елементарни познания и да се изложат така

https://kliuki.net/bg-kliuki/dvoykite-v-edin-za-drug-udariha-danoto-po-glupost-gagarin-stapil-na-lunata-a-balgariya-vliza-v-nato-prez-19-v-tvardyat-v-shouto/219206 Kliuki.net
Двойките в „Един за друг” удариха дъното по глупост (Гагарин стъпил на Луната, а България влиза в НАТО през 19 в., твърдят в  шоуто)

Двойките в „Един за друг” станаха за резил и за смях с отговорите си на въпроси, които им зададоха в любовното риалити. За сетен път показаха, че човешката глупост настина може да се окаже безкрайна.

На  влюбените се наложи да дават отговори на въпроси, на които даже едно дете може да отговори. Но както видяхме се провалиха с гръм и трясък. И то в неща от елементарна обща култура.

Според един от участващите на Луната е стъпил първо руснакът Юрий Гагарин, а не колегата му Нийл Армстронг от САЩ. Ако не знаете какъв плод ражда дъба, от шоуто твърдят, че ражда кестени, а не жълъди. Ако не знаете къде се намира курорта Пампорово, ще ви кажат, че може да покарате ски там, но не в Родопи, а в Рила.

Жалко и за световно известните художници като Леонрдо Да Винчи. Който си отрязал едното ухо, като го объркаха с друг велик майстор на четката Ван Гог. Ако мислите, че това е най-голямата глупост, казана в риалитито, ще изпаднете в ужас ако разберете, че нашата родина е член на НАТО от 19 в.

 И това се случи на националния ни празник 3 март. Да са им честити на българите тези герои на нашето  време, които станаха за резил по Нова телевизия!

Източник: Бг Днес