October 03, 2024

Двойният шампион от „Биг Брадър” Джино и половинката му скръстиха първородната си щерка (Снимки)

Предадохме дъщеря си в ръцете на Бог, написа щастливата майка

https://kliuki.net/bg-kliuki/dvoyniyat-shampion-ot-big-bradar-dzhino-i-polovinkata-mu-skrastiha-parvorodnata-si-shterka-snimki/231267 Kliuki.net
Двойният шампион от „Биг Брадър” Джино и половинката му скръстиха първородната си щерка (Снимки)

След като се разбра, че докторката Канева и двойният победител в риалити шоуто „Биг Брадър” си дадоха втори шанс на брака си, и въпреки, че не стана ясна причината за раздялата на младото семейство, но по всичко личи, че красивата половинка на Джино му е простила. А сега двамата споделиха снимки от светото кръщене на малката Данаила. Което се е случило само преди ден в столичен храм.

Младата майка пусна много снимки от кръщенето на малката си принцеса. И написа в профила си в Инстаграм: „Бъди благословена, любов моя!”. Гордата Кристиана с малкото си момиченце показа в детайли кръщенето на дъщеря си.Която е издокарана  наистина като пораснала госпожица. Цялата е в бяло с ефирна многопластова рокличка , обшита с дантела, а в косите й блестят бяла панделки и венче.

Докторката също е бяло и има в косите си венец, като на щерка си Данаила. А на един от кадрите се вижда и таткото Джино. Който е гушнал в ръце малкото си момиченце. Което толкова му липсваше по време на раздялата. Бианкалана е също е  в подходящо облекло – бежов официален костюм в съчетание с бяла риза.

Феновете на младото семейство ги приветстваха за кръщенето на Данаила и ги засипаха с подходящи поздравления. Като най-често пожелават на дъщеря им да е благословена!

Източник:България днес