май 01, 2024

Джигитката Мис Силикон, която фуча с над 250 по магистралата, се покри (Ще се измъкне ли Катрин Йорданова?)

Ако прекаляваш със скоростта, явно трябва и да се похвалиш от магистралата

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhigitkata-mis-silikon-koyato-fucha-s-nad-250-po-magistralata-se-pokri-shte-se-izmakne-li-katrin-yordanova/216189 Kliuki.net
Джигитката Мис Силикон, която фуча с над 250 по магистралата, се покри (Ще се измъкне ли Катрин Йорданова?)

Така и родната силиконка успя да се постарае да нагнети напрежението, като се пусна с бясна скорост по пътя. С над 250 км/ч тя не се поколеба да се наснима и да качи клипче в Мрежата. Видеото обиколи дори родните телевизии, а от реакциите на всички стана ясно, че обществото все още различава кое е редно и кое – не. Катрин Йорданова обаче май няма намерение да признае грешката си. Въпреки скандала, който завихри, нашата Мис се покри в социалните мрежи. Според запознати профилът ѝ е заключен и самата миска е спряла с активностите си в интернет. Телефонът ѝ също е изключен и не дава възможност да бъде проследен, за да се разбере къде се намира собственичката му.

Очакванията за момента са, че полицията трябва да предприеме нещо. Не е известно в кой участък на магистралата се случва бясното шофиране, за да може съответната прокуратура по район да предприеме някакви действия, т.е. да се самосезира. В правомощията на КАТ засега е да издири Мис Силикон и да я привика поне на разпит. За целта всички камери по пътя е нужно да бъдат прегледани и ако нарушителката е засечена, може да ѝ бъде наложена глоба или да ѝ бъде търсена дори наказателна отговорност. Потвърди ли се, че е била зад волана, я грози и присъда от две години. Ако казусът се разгледа и в светлината на ясното ѝ съзнание, че не са за пренебрегване и възможните големи бели, ситуацията наистина не е за подценяване.

Източник: lupa.bg