април 26, 2024

Джизъса и новата му се забавляват по купони (Напук на Поли заведе Мария в любимия си руски ресторант - Снимка)

Благо помъкна Мария по купони, води я на местата, на които преди месеци посещаваше с Поли

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhizasa-i-novata-mu-se-zabavlyavat-po-kuponi-napuk-na-poli-zavede-mariya-v-lyubimiya-si-ruski-restorant-snimka/203119 Kliuki.net
Джизъса и новата му се забавляват по купони (Напук на Поли заведе Мария в любимия си руски ресторант  -  Снимка)

Джизъса бе забелязан да посещава любимия си ресторант „Арбат” в компанията на новата си актуална жена. С която се загаджи в „Сървайвър”. Само преди ден победителят от риалити формата бе неразделен с русокосата сексбомба от Карлово. А тя не пропусна да се раздаде на дансинга в руското заведение,  което се намира на метри от Руската църква в центъра на столицата.

Палавата Мария Обрейкова се тагна в Инстаграм с цел да унижи бившата му законна съпруга Полина. Която преди да се раздели с Благой бе чест гост в луксозния ресторант „Арбат”.

Джизъса и новата му се забавляват по купони (Напук на Поли заведе Мария в любимия си руски ресторант  -  Снимка)

Карловката е точно с 20 години по-малка от татуирания мачо и според слуховете само такова наивно и провинциално момиче може да повярва на думите на сериен сваляч като Благой, подиграват й се фенове на шоуто. Тя не показа нито интелигентност, нито особени умения, а бе измамена и не ползва идола си за спасение. И затова бе изгонена.

Да,  развод с Поли наистина ще има, само че истината се оказа по- различна. Не хотелиерската наследница е изритала Благо, а той я е зарязал заради Обрейкова. Поведението на ексфутболиста и новата му жена в предаването показа, че велинградчанката се е почувствала излишна в заформилия се любовен триъгълник на Острова на Отшелника.