май 03, 2024

Джизъса и Поли официално разведени (Ексфутболистът финализира брака си без никакви претенции)

Благой Георгиев вече е свободен

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhizasa-i-poli-oficialno-razvedeni-eksfutbolistat-finalizira-braka-si-bez-nikakvi-pretencii/204952 Kliuki.net
Джизъса и Поли официално разведени (Ексфутболистът финализира брака си без никакви претенции)

Бракоразводна колегия в съда окончателно финализира края на брака му. Буквално за минути Джизъса и вече бившата му жена приключиха с играта си на семейство и поеха по собствения си път. В случая Поли наистина рече и отсече и разводът се случи изключително бързо след решението ѝ. В съда бившите влюбени бяха с адвокатите си, а подписите им под споразумението потвърждават, че нямат никакви претенции един към друг.

Въпреки наградата от “Сървайвър”, от която Спасова можеше спокойно да се възползва, тя съумя да запази достойнство и да остави печалбата за победителя. Джизъса пък също не предяви каквито и да било претенции към богатството ѝ, така че откъм чисти сметки двамата са точни. Разводът им се случи едва година след сватбата, като пищната церемония се състоя отново през юни.

Така вече и пред закона Поли и Благо не са заедно. Накъде ще поемат, засега не се знае. След признанията на Георгиев за щерката на Ванко 1 може би поне неговият път е ясен. В крайна сметка жените винаги са били съществена част от живота му. Спасова е по-обрана в изявите си и ако се появи потенциално гадже, вероятно известно време ще успее да го запази в тайна.

Източник: hotnews.bg