април 20, 2024

Джизъса към Мария: Супер беше, надявах се да останеш! (Вижте как трогателно изпрати Обрейкова – Снимки)

Бившият футболист без да иска издаде, че е имал авантюра с блондинката

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhizasa-kam-mariya-super-beshe-nadyavah-se-da-ostanesh-vizhte-kak-trogatelno-izprati-obreykova-snimki/203071 Kliuki.net
Джизъса към Мария: Супер беше, надявах се да останеш! (Вижте как трогателно изпрати Обрейкова – Снимки)

След отпадането на Мария Обрейкова в снощния епизод на „Сървайвър” тя се сбогува с Геновева и Благо. Бившият футболист промълви няколко трогателни думи на сбогуване, с които накара зрителите да заподозрат, че отношенията между двамата не са само приятелски, а много повече.

Джизъса към Мария: Супер беше, надявах се да останеш! (Вижте как трогателно изпрати Обрейкова – Снимки)

Според близки до  двамата те са се сближили по време на усамотението си на Острова на Отшелника и затова татуираният мачо, който не е свикнал да стои без жена каза:”Супер си, искаше ми се да не си тръгваш”, промълви той, като я изпрати, но явно не се е надявал думите му да бъдат чути в ефир и излъчени публично.

И  ако наистина Мимето е повода му за развод, така става ясно защо Поли е летяла до Доминикана и го е посетила.

Джизъса към Мария: Супер беше, надявах се да останеш! (Вижте как трогателно изпрати Обрейкова – Снимки) - Снимка 2

Обрейкова отпадна на крачка от финала,  зрителите я засипват с хейт. Те недоумяват как така след толкова лишения Мария е надебеляла с 5,6 килограма, докато другите сървайвъри се стопиха и пишат: ” „Като я гледам големи бузки е завъртяла. Отначало беше по-слаба, как става тази работа, а уж умират от глад.”, „Ще остане в историята като най-тъпия играч във всичките сезони на Сървайвър”, И че вместо да отслабне надебеля. И  дори когато отпадна не знаеше къде се намира и какво се случва около нея, иначе е  симпатяга.”

Други се съмняват, че с Благо са останали гаджета и след  края на шоуто, но като се има предвид, че той е известен, че не може да диша  дълго без жена, няма съмнение, че са завъртели и любовна авантюра и докато бяха сами.