май 01, 2024

Джуджи на Гала най-безцеремонно се натиска на готвача Станислав в „На кафе” (Дебеланата открито флиртува с младока – Снимки)

Сватята на Гала се чувства в „На кафе” като в собствено шоу, позволява си да се държи разпуснато

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhudzhi-na-gala-nay-bezceremonno-se-natiska-na-gotvacha-stanislav-v-na-kafe-debelanata-otkrito-flirtuva-s-mladoka-snimki/218864 Kliuki.net
Джуджи на Гала най-безцеремонно се натиска на готвача Станислав в „На кафе” (Дебеланата открито флиртува с младока – Снимки)

След като в „На кафе” с появи Джуджи днес не пропусна да скандализира будуарното предаване. Наедрялата неимоверно напоследък сватя на Гала започна открито да се сваля с хубавеца Станислав. Който е последния победител от „Кухнята на ада". Красавецът нямаше как да се отърве от голямото женище, което флиртуваше с него пред зрителите.

След като й приключи сутрешната рубрика Джуджи не си тръгна, а намери повод да остане при младия готвач да му покаже как се прави мазна баница с много яйца. Близката до Гала дама продължи напористо да се сваля хубавеца. Не се отказа да го прави когато Станчо честити рождения ден на  майка си.

Джуджи не спря да се залива от смях, а в ефира на студиото се чуха неприлични реплики от рода на”ах, колко обичам да мачкам яйца”и „фен съм на суровоядство, особено на младо месо”.Като чу това Гала така се засрами, че заби главата  си в масата.

Сватята й обаче не се впечатли от поведението на водещата. А изпълни първоначалния си замисъл и награби младия Станислав в национален ефир пред погледа на драгите зрители. Които се зачудих дали дните на Гала не са преброени като водеща в „На кафе”.

Източник: vihrogon.bg