декември 06, 2022

Джулиана Гани и Теодор се ширят в супер кичозен апартамент (Вижте каква безвкусица и евтиния цари в дома им – Снимки)

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhuliana-gani-i-teodor-se-shiryat-v-super-kichozen-apartament-vizhte-kakva-bezvkusica-i-evtiniya-cari-v-doma-im-snimki/166758 Kliuki.net
Джулиана Гани и Теодор се ширят в супер кичозен апартамент (Вижте каква безвкусица и евтиния цари в дома им – Снимки)

Пълна безвкусица и убийствен кич цари в дома на влюбените, апартамента им не прилича на луксозно инфлуенсърско гнезденце, видя kliuki.net

Джулиана Гани не пропусна да се изфука с жилището, в което се шири с новия си любим ченгето Теодор Гецов. Не можем да сме категорични, че търновецът го раздава заврян зет, но няма съмнение, че се е настанил в покоите на приятелката си, силиконовата моделка.

Джулката открехна завесите на любовното си гнезденце като пусна в стори мил момент с момчето си Давид, който скоро бе посветен в христовата вяра.  Хлапето  наистина е голям чаровник, но феновете на силиконовата секс бомба бяха привлечени  от обстановката в дома й и подредбата.

Снимка: Инстаграм

Вижда се голям телевизор, поставен на обикновен TV  сет в бяло, напомнящ н онези долапи на бабите от едно време, скромна покривчица на карета, като онези, с които покриват масите за хранене в столовата на държавните почивни станции от времето на Соца.

Обърнете внимание на полилея , който направо кърти. Целият блести с множество кристали, липсват само гипсови орнаменти и разни фризове на тавана, да вкарат още малко разкош. Добре, че няма и губери, семеен портрет да виси на стената и някой тежък персийски килим.

Силконовата бомба се чувства комфортно в дома си

Но иначе Джулиана по всичко личи, че се чувства комфортно и показва дома си гордо. Нищо, че някои го оприличават като интериор на нискобюджетен индийски  сериал, заради голямата каша в стиловете.