September 08, 2024

Джулиана Гани набомби задни части със силиконов гел (Моделката вае тяло ала Ким Кардашиян – Снимки)

Джулката няма никакво намерение да забави темпото с корекциите

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhuliana-gani-nabombi-zadni-chasti-sas-silikonov-gel-modelkata-vae-tyalo-ala-kim-kardashiyan-snimki/227396 Kliuki.net
Джулиана Гани набомби задни части със силиконов гел (Моделката вае тяло ала Ким Кардашиян – Снимки)

Последната ѝ хрумка явно включва подобаващо окръгляне на задните части. Интервенцията се случила под пълна упойка и включвала известно количество силиконов гел. Самата процедура не била много болезнена, но трудното дошло след нея – Джулиана Гани не можела да си седи на дупето 20 дни и трябвало да носи специален клин, който да подпомогне крайния резултат.

Така само за няколко часа под упойка моделката се сдобила с по-закръглено четирибуквие, което очевидно няма притеснения да показва и в социалните мрежи. Корекциите ѝ до този момент вероятно са доста. Тя не крие какво е правила по себе си, а така или иначе всичко се вижда с просто око.

Оформянето на задните части много напомня на модата, която заложи Ким Кардашиян – тънка талия и огромна дупара. Въпреки че е под въпрос на кого се харесва подобна структура на тялото, явно и родните моделки се увличат по тунинг и тук.

Джулиана Гани пък приветства силикона под всякакви форми и предвид интервенцията вече се хвали с ново дупе. Наред с грижите за децата тя успява и да събере тен на различни места по света и у нас и умело използва формите си, за да провокира вниманието.

Източник: show.blitz.bg