април 20, 2024

Джулиана Гани отмъкна втори плакет от „Черешката“ с шок рецепта (Пече пуйка, пълнена с пиле – Снимки)

Бомба от калории предложи Джулиана Гани на гостите си в „Черешката на тортата“

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhuliana-gani-otmakna-vtori-plaket-ot-chereshkata-s-shok-recepta-peche-puyka-palnena-s-pile-snimki/199747 Kliuki.net
Джулиана Гани отмъкна втори плакет от „Черешката“ с шок рецепта (Пече пуйка, пълнена с пиле – Снимки)

Моделката, която роди съвсем скоро, явно няма търпение да се завърне в полезрението на общественото внимание. И буквално от родилното скочи насред популярна компания в емблематичното предаване „Черешката на тортата“. Вечерята на Джулиана Гани премина успешно и тя се сдоби с втори пореден плакет от шеф Манчев. Както изглежда, младата майка е доволна от себе си и най-вече от калорийната бомба, която предложи на гостите си.

Те имаха щастието да опитат памук погача, която по-скоро омеси Теодор, а амбициозната Джулиана само му даваше наставления. Според някои полицаят дори се е превърнал в мъж под чехъл, който играе по свирката на жена си. Така или иначе той се справи прекрасно с питката, а допълнителните два вида разядки разкрасиха още повече трапезата.

Пълнени чушки с булгур и телешко месо, че и с козе сирене бяха топлото предястие на масата. Шок обаче предизвика основното – пуйка, пълнена с пиле. По думите на Джулката интересното блюдо се получава чудесно и само в интерес на хората е да го опитат. Богатата вечеря завърши с микс от кекс, брауни и мъфин, който Джулиана Гани нарича „Шоколадово чудо“. Е, май съвсем заслужено моделката се окичи с втория плакет, нали?