април 27, 2024

Джулиана Гани показа порасналия Кай (Момченцето хукна по разходки с батко си – Снимки + Видео)

Джулката изведе Давид и Кай на разходка

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhuliana-gani-pokaza-porasnaliya-kay-momchenceto-hukna-po-razhodki-s-batko-si-snimki-video/204274 Kliuki.net
Джулиана Гани показа порасналия Кай (Момченцето хукна по разходки с батко си – Снимки + Видео)

От видео в социалните мрежи се вижда колко добре се разбират баткото и бебето. Давид май изпълнява новата си роля с удоволствие и тика количката с усърдие и ентусиазъм. Джулиана Гани доста често показва братята в обща компания и предвид дърпанията ѝ с бащата на по-голямото дете това е похвално.

Малкият пък доста е пораснал и от споделеното фото любопитните заключиха, че все повече заприличва на баща си. Макар вече в чертите му да се забелязва и прилика с Джулката, все пак бебето е копие на таткото. С нотка хумор потребители сравняват младата майка с принтер, който умее да печата идентични варианти на оригинала. Давид също проявява смайваща прилика с бившия мъж на Гани, а нейният ген сякаш отстъпва пред по-силните мъжки черти.

Така съвсем скоро след раждането Джулиана намира време да разхожда децата си и за момента те се разбират прекрасно. Въпреки че почти не се спира у дома заради поредната ваканция, тя явно използва ползотворно времето си вкъщи. Или поне така иска да ни покаже в мрежата. Денят ѝ не минава без някоя публикация в Инстаграм, като сред любимите ѝ теми са гаджето, децата и поредната реклама на място или процедура.