май 19, 2024

Джулиана Гани превърна в шоу погачата на Кай (Моделката наконти малкия с носия и калпак – Видео)

Джулиана Гани е в състояние да направи шоу буквално от всичко

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhuliana-gani-prevarna-v-shou-pogachata-na-kay-modelkata-nakonti-malkiya-s-nosiya-i-kalpak-video/200614 Kliuki.net
Джулиана Гани превърна в шоу погачата на Кай (Моделката наконти малкия с носия и калпак – Видео)

След като раждането на Кай бе съпроводено с цирк при изписването му от болницата, сега дойде ред и на традиционната погача. Ритуалът е една от най-харесваните български традиции след появата на бебето и доста от известните ни моделки го спазват. Джулиана Гани пък почти направи селски панаир и от това и дори успя да наконти малкия с носия и калпак. Фолклорните елементи ударно присъстват при разчупването на питката и при орисването от страна на поканените жени. Дамите с носии не се поколебаха и да поведат хорото насред стаята, а самият Кай е изненадващо кротък насред цялата музика и женска глъч.

Джулиана Гани пък бе накипрена в бяло, в тон с бялото и червеното от дрешките на бебока. Забелязва се, че изглежда спокойна и щастлива, и май майчинството ѝ се отразява чудесно. Залитанията по панаира сякаш можем да ѝ ги простим – щом така ѝ харесва, нека само да поцъкаме с език. Изписването на Кай от болницата бе заснето като световно събитие и показано в мрежата, така че се очакваше и погачата да премине в същия дух. И макар носията и калпакът да идват в повече, нека да е здрав и засмян малкият юнак!