март 29, 2024

Джулиана Гани се разписа с първа фотосесия на Кай (Вижте всички снимки на дребосъка)

Джулиана Гани се радва на майчинството и на… фотосесиите

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhuliana-gani-se-razpisa-s-parva-fotosesiya-na-kay-vizhte-vsichki-snimki-na-drebosaka/199614 Kliuki.net
Джулиана Гани се разписа с първа фотосесия на Кай (Вижте всички снимки на дребосъка)

Още от раждането си малкият Кай е медийна звезда. Майка му дори не дочака да го изпишат на спокойствие от родилното и събра цял отбор камери, за да запечата събитието. И да го покаже в мрежата. Дори първата глътка въздух на бебето заживя преспокойно в Инстаграм и по всичко личи, че мъникът цял живот ще бъде на показ.

Така дойде време и за първата му фотосесия. Джулиана Гани не се помая и представи пред обществото няколко кадъра, на които Кай позира послушно. Дребосъчето явно е в отлично настроение, като дори умее да се усмихва. Феновете на моделката побързаха да се зарадват и не спряха да сипят похвали колко е сладък. Гордата майка пък не пропусна да благодари на фотографката и доколкото я познаваме, ще има още фотосесии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodor Getsov (@tgetsovbjj)

Разбира се, радост за всяко семейство са подобни кадри, тъй като може би най-добре следят промените, които настъпват в бебетата. Още от раждането си Кай вече е познат в мрежата и мнозинството има честта да му се радва. Доколко подобна публичност е ОК за новородено бебе, е съвсем отделен въпрос. Джулиана Гани обича да е във фокуса на събитията и често-често дава храна на медиите.