април 30, 2024

Джулиана Гани втрещи с ужасен целулит на сцената на „Като две капки вода” (Моделката лъсна с портокалова кожа по задните части - Снимки)

Перфектна ама друг път се показа единствената моделка в имитаторското шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhuliana-gani-vtreshti-s-uzhasen-celulit-na-scenata-na-kato-dve-kapki-voda-modelkata-lasna-s-portokalova-kozha-po-zadnite-chasti-snimki/221573 Kliuki.net
Джулиана Гани втрещи с ужасен целулит на сцената на „Като две капки вода” (Моделката лъсна с портокалова кожа по задните части - Снимки)

Фигурата на Джулиана Гани, с която се хвалеше толкова много се оказа не толкова перфектна както се видя в снощния лайф. Силиконовата сексбомба, на която се падна  да имитира световно известната звезда Лейди Гага раздруса пред публиката такъв як целулит. Че чак ни стана неудобно заради резила, на който стана главна героиня.

Джулката бе избрала предизвикателно облекло за изпълнението си. Което се състоеше от бели гащички и светли  чорапогащи. Показвайки целите си крака на  публиката. Ако трябва да бъдем честни тя наистина има невероятно дълги крайници.Но за съжаление бедрата и дупето й са покрити с такъв ужасен целулит.  Който в никакъв случай не е за показване, особено на сцена.

 Джулиана Гани с години е известна, че усилено тренира във фитнеса. Спазва железен режим на диета, самата тя го е споделяла. Само,  че напоследък май доста се е отпуснала и занемарила . Докато бе омъжена за фитнес инструктора Найденов имаше стегнати форми. Но от както заживя с втория си мъж полицая Теодор Гецов тялото й търпи изненадващо отпускане на стегнатите си преди форми.

Източник:Хотарена.нет